Nyheter från styrelsen 24 april

Nyheter i korhet från senaste styrelsemötet.

För att kunna se allt på hemsidan bör du logga in. Använd då Användarnamn --- ------------ och lösen ----. (finns i Nyhetsbev i porten)
Anmäl dig även som prenumerant på föreningens Nyhetsbrev via e-post.

Extra stämma den 10 maj.
Som tidigare meddelats kallar styrelsen till extra stämma söndagen den 10 maj kl 13 på gården efter gårds- och städdagen. Endast en punkt finns på dagordningen – nya stadgar. Handlingar finns nu tillgängliga på hemsidan. Läs mer ovan i Menyn

Gårds- och städdag den 10 maj!
Välkommen till gårds- och städdag kl 10.00. Se särskild inbjudan. Vi avslutar ca 12.00 med förtäring och därefter extra stämma kl 13.00 och aktuell information. Läs mer ovan i Menyn.

Container för grovsopor.
Under städdagen kommer att ställas ut en container för grovsopor nedanför hus 5.
I denna får inte kastas kemikalier, gammal färg, bildäck, elektronikskrot och miljöfarligt avfall exvis tryckimpregnerat trä.

Styrelsen har konstituerat sig.
På styrelsemöte en 23 april konstituerade sig styrelsen och fördelade uppdrag och inrättade arbetsgrupper.Ta del av styrelsens sammansättning ovan i Menyn!

Styrelsemöten.
Fram till sommaren har styrelsen möten den 20 maj och den 17 juni.

Gårdens utemiljö, förråd mm. Planering.
Styrelsen har beslutat om en preliminär plan för att utveckla gårdens utemiljö i enlighet med beslut på årsstämman. Planen har fyra steg och avslutas med gemensamt beslut på årsstämman 2016. I det första steget nu under våren tar styrelsen beslut om att genomföra de första åtgärderna för att förbättra barn- och trafiksäkerhet. Ytterligare information om detta kommer löpande att ges på föreningens hemsida och den 10 maj.

Medlemserbjudanden från HP och Bostadsrätterna.
Genom vårt medlemskap i organisationen Bostadsrätterna kan vi nu erbjuda 30 procents rabatt på alla datorprodukter från HP – datorer, skrivare, förbrukningsmateriel mm.  5000 produkter! Se information under Nyheter!

Beslagtagna cyklar, mm avyttras inom kort!
De cyklar, barnvagnar, pulkor, snowracers mm som styrelsen beslagtog vid september månads cykelinventering kommer att avyttras efter extra årsmöte den 10 maj. Nu är sista chansen att återfå ägodelarna efter beskrivning.

Styrelsen Brf Skälderviken