Nyheter från styrelsen 7 sept 2018

Avstängningskranar för vatten, Ny portkod i garaget, Efterarbete efter fasadfelet.mm

Var sitter avstängningskranarna för vattnet i lägenheterna?
HJÄLP! Ordförande försöker sammanställa en hjälpreda för var man kan finna avstängningsventiler för kall- och varmvatten i lägenheterna. Det brukar finnas en uppsättning för varje våtutrymme/kök. Ett upprop finns på föreningens Facebook-sida. Hjälp gärna till där, så att vi får en katalog över detta, som kan ställas samman som en hjälpreda för alla. TACK på förhand!

Ny portkod i Garaget.
Koden i garaget kommer att bytas den 24 september. Den nya koden har sänts ut på betalningsavierna.
Gårds- och städdag 14 oktober.
Gårds och städdag kommer att arrangeras SÖNDAG den 14 oktober kl 10-13.

Ny ordning i förråden.
Styrelsen har sett över förråden och hur de ska disponeras. Inga större omflyttningar ska ske – endast mindre, men ge akt på den nya skyltning som kommer.
Redan nu kan de som vet med sig att de förvarar cyklar på annan plats än avsedda cykelrum att flytta dessa till cykelrummen.

Garagestädning.
Styrelsen planerar att genomföra städning av garaget. Vid detta tillfälle måste samtliga bilar ut ur garaget. Styrelsen försöker planera detta så att minsta möjliga olägenhet ska uppstå för de bilägare som parkerar där. Information om detta kommer i god tid.

Efterarbete efter fasadfelet.
Beträffande de besiktigade tapetskadorna har föreningen ännu inte fått något besked från Veidekke.
Två resterande justeringar av fönsterblecksjobbet kommer att göras av Ulvsunda Bygg. En i 5:an och en högst upp i 10:an. Personlig kontakt tas med de boende.
Mätningen av fukthalten i betongväggarna gav ingen indikation på fuktskador.
I utfackningsväggarna med träreglar, isolering och gips kommer OCAB att ta stickprov för att eftersöka biologisk påväxt. Personlig kontakt kommer att tas med de boende som anmält intresse. Detta kommer att ske först under oktober månad.

Trädgårdsgruppen behöver utökas.
Vi behöver tillskott i vår trädgårdsgrupp som sköter våra blommor och planteringar. Anmäl ert intresse till Anna Orsvärn i styrelsen.

Håll dig ajour med vad som händer!
Gå med i vår Facebookgrupp – den är till ovärderlig hjälp när vi får något trassel eller fel i fastigheten. På några minuter kan vi reda ut problem och informera!

Nästa sammanträden i styrelsen.
Styrelsen sammanträder den 17 september och den 15 oktober.