Nyheter från styrelsen 20 maj 2015

För att kunna se allt på hemsidan måste du logga in.

Inloggningsuppgifter finner du på anslaget i porten. Alternativt: Ta kontakt med webb-ansvarig. Anmäl dig även som prenumerant på föreningens Nyhetsbrev via e-post. Se Startsidan!

Gårdens utemiljö, förråd mm. BOENDEENKÄT.
Styrelsen har beslutat om en preliminär plan för att utveckla gårdens utemiljö i enlighet med beslut på årsstämman. Planen har fyra steg och avslutas med gemensamt beslut på årsstämman 2016. I det första steget nu under våren tar styrelsen beslut om att genomföra de första åtgärderna för att förbättra barn- och trafiksäkerhet. Nu finns också en boendeenkät på hemsidan att besvara före den 1 augusti. Observera att du måste vara inloggad för att se enkäten.

TACK för gårds- och städdag den 10 maj!
Vi var många som ställde upp och städade mm den 10 maj. TACK för alla stronga insatser. Korven var OK och Extrastämman förlöpte utan förvecklingar. De nya stadgarna antogs enhälligt.

Bättringsmålning.
Styrelsen har beslutat att bättringsmåla här och där i de gemensamma utrymmena.

Nya stadgar. Stämmoprotokoll.
De nya stadgarna är nu antagna på det sätt som formerna kräver. De kommer inom kort att läggas ut på hemsidan. Protokollen från de två stämmorna finns nu utlagda.

Styrelsemöten.
Fram till sommaren har styrelsen möten den 17 juni.

Ny trädgårdsgrupp.
Det finns möjlighet att delta i en nybildad trädgårdsgrupp som har sitt första möte nu på söndag kväll 31 maj. Anmäl ditt intresse till Veronica i styrelsen. vegranath@gmail.com  Gruppen kommer att arbeta med kompletterande skötsel till den entreprenör som drar det tunga lasset med klippning , rensning, mm.

Beslagtagna cyklar, mm avyttras inom kort!
De cyklar, barnvagnar, pulkor, snowracers mm som styrelsen beslagtog vid september månads cykelinventering kommer att avyttras inom kort. Nu är sista chansen att återfå ägodelarna efter beskrivning. Förslag har funnits om att auktionera ut cyklar mm till medlemmarna, men av flera olika skäl avstår vi från detta.

Styrelsen Brf Skälderviken