Nyheter från styrelsen 29 april 2024

Gårds- och Städdag 4 maj

Välkommen till sedvanlig Gårds- och Städdag nu på lördag den 4 maj kl 10-13. Vi avslutar som vanligt med grillning och lite Info. Ta på oömma kläder. Vissa arbetsuppgifter innebär oljning och målning. 

Arbetskväll Tisdag 7 maj.

För er som inte har möjlighet att delta under lördagen anordnas en Arbetskväll 7 maj kl 18.30 - 20-00.

Container för Grovavfall 3 - 8 maj.

En container ställs upp dessa dagar. I containern får ej slängas elskrot, kemikalier, färg, däck, batterier eller annat miljöskadligt avfall.

Garagestädning ONSDAG 8 maj.

Garagestädning 8 - 16. Alla bilar måste köras ur garaget. För eventuella oavsiktliga skador eller nedsmutsning av kvarlämnade bilar ansvarar ej entreprenören eller föreningen.

Ej fungerande spiskåpor.

Några boende har anmält ej fungerande spiskåpor inklusive reglage för spjäll till utluftsventilen. Ett feltest är att kolla om spjället smäller till och stängs när timern gått i botten. Anmäl ej fungerande spiskåpor till styrelsen snarast! Till brfskalderviken@gmail.com

Häckande fåglar under fönsterbleck.

Vi har åter problem med fåglar som bygger bo i springor under fönsterblecken. Kolla om ni har detta problem, som uppstår när springan mellan fönsterbleck och fasad är för stor. Anmäl snarast till brfskalderviken@gmail.com

FÖRENINGSSTÄMMA 16 maj i Årsta Folkets Hus  Bion.

Glöm inte bort att anmäla er till Föreningsstämman kl 19.00 (inget krav - men en hjälp till styrelsen att planera)

Förseningar avseende IMD för varmvatten och Solel.

Utanför styrelsens kontroll har det blivit oavsiktliga förseningar avseende IMD för varmvatten och Solelsinstallationerna, Varmvattenmätarna fungerar i vissa fall inte som de ska och måste efterkontrolleras. Solelsinstallationen har av olika skäl blivit försenad. Styrelsen har påtalat att materielet inte kan ligga vecka efter vecka på gården. Hittills utan resultat.
Styrelsen beklagar eventuella olägenheter för de boende.