STAMSPOLNING I FASTIGHETEN

Haggrens Rör AB har fått i uppdrag att utföra stamspolning i föreningen. Arbetet kommer att utföras vecka 48 – 49.

Det är vid stor vikt att de kommer åt alla utrymmen som berörs av arbetet, dvs. alla avlopp i kök, våtrum och toaletter.
Plocka därför undan eventuella blockerande föremål samt under diskbänken så de kan komma åt avloppen där de går ned i golvet. Glöm inte avloppet i väggen bakom torktumlaren. Plocka även undan mattor och skydda sådant golv ni är rädda om. Vi lämnar lägenheten som vi fann den.

Om ni inte kan vara hemma:
Om ni inte kan eller vill vara hemma sätt låset i serviceläge eller lämna nyckel till granne eller till styrelsen och sätt anslag om detta på dörren.
Hur ni sätter låset i serviceläge finner ni info om på hemsidan efter inloggning där, under "Om Boendet". Vissa dörrar har även denna info på dörrbladets sida.

SCHEMA

Onsdag 30:e november: Marviksvägen 5, plan minus1 - 3

Torsdag 1:a december: Marviksvägen 5, plan 4 – 8. Tillgång måste då också finnas till lägenheterna längst ned i huset.

Fredag 2:a december: Marviksvägen 7 samtliga lägenheter

Torsdag 8:e december: Marviksvägen 10 samtliga lägenheter

Fredag 9:e december: Marviksvägen 12 samtliga lägenheter

Arbetet beräknas pågå mellan ca 9:30-15:00. Vi kan tyvärr inte ange några närmare tider per lägenhet då arbetets tid kan variera. Vi börjar alltid längst ner i fastigheten och arbetar oss uppåt i huset.

Vid frågor är ni välkomna att maila:

info@haggrensror.se.

Förbered gärna med att rensa vattenlåsen under tvättfat, diskbänk och i golvbrunnarna. Info om hur golvbrunnarna rensas finns på hemsidan under "Om Boendet"

Styrelsen och Haggrens Rör.