Nyheter från styrelsen 10 april 2024

Föreningsstämma 16 maj 2024
Styrelsen kallar till stämma 16 maj 2024 i Bion, Årsta folkets Hus kl 19.00.
På stämman kommer utöver de sedvanliga ärendena - redovisning av verksamhet och val - att presenteras ett förslag om återvinning av värme från avloppsvattnet samt informeras om en långtidskalkyl/budget för föreningen.

Rapport Solcellsinstallation
Installationen har blivit ytterligare fördröjd – denna gång beroende på att placeringen av solcellerna måste ändras.

Rapport IMD för varmvatten
Installation av samtliga mätare har skett. Mätarna fungerar dock inte optimalt. Detta kan bero på att kallvattentryckpumpen ej fungerar som den ska. Bytet av pump sker denna vecka. Därefter ska efterkontroll av mätarinstallationen göras, vilket görs stickprovsvis i ett femtontal lägenheter.

Garagestädning
Garaget kommer att städas ONSDAG 8 MAJ mellan kl 8-16. Företaget och föreningen kan inte garantera att bilarna inte skadas eller smutsas ned om de inte tas ut ur garaget.

Gårds- och Städdag 4 maj 2024.
Sedvanlig Gårds- och Städdag genomförs lördag 4 maj kl 10-13. Som brukligt är avslutas dagen med gemensam grillning och aktuell INFO. För de som inte kan delta på lördagen anordnas en ARBETSKVÄLL tisdag 7 maj kl 18.30 – 20.00.

Container för Grovsopor 3-8 maj
En container för grovsopor ställs upp för föreningens medlemmar 3-8 maj. I containern får inte slängas kemikalier, färg, batterier, däck, miljöfarliga ämnen och elskrot.

Prenumerera på Nyhetsbrevet!
Alltför få prenumererar på föreningens Nyhetsbrev. Prenumerera på hemsidans startsida längst ned. Adress - se nedan.

Styrelsens sammanträden
Styrelsen sammanträder nästa gång den 15 april 2024.