Nyheter från styrelsen 16 dec 2017

Senaste nytt Com hem, Sopcontainer, Laddplatser för elbilar, Nytt cykelrum; Datum i vår för viktiga arrangemang mm

Senaste nytt nr 2 beträffande Com Hem – anslutningen!
Finner du på anslagstavlan i portarna. Har även sänts ut via Nyhetsbrev och i Facebook-gruppen.

Håll dig ajour med vad som händer!
Alltför få i föreningen prenumererar på vårt Nyhetsbrev. Du registrerar dig på vår hemsida. Gå också in i vår Facebookgrupp – den är till ovärderligt hjälp när vi får något trassel eller fel i fastigheten. På några minuter kan vi reda ut problem och informera!

Sopcontainer 15 – 18 januari.
Styrelsen kommer att beställa en container för grovsopor under ovanstående tid, där de boende kan slänga sitt skräp. Inga miljöfarliga artiklar!!

Laddningsplatser för el- och hybridbilar får klartecken!
Föreningen har beviljats bidrag för att installera laddningsplatser i garaget. Platserna kommer att placeras omedelbart till höger när man kommer körande in i garaget. De bilar som har dessa platser ombeds snarast att parkera med ett avstånd från väggen på 1 meter så att installatörerna kommer åt. Installationen börjar 18 december. De som har dessa platser inkl motorcyklarna samt den plats som finns omedelbart till vänster om dörren får förbereda sig på att byta plats när person med behov av laddplats anmäler sig. Till en början installeras 4-6 platser.

Nytt cykelrum utanför 10:an.
Efter flytten av återvinningen och soporna kommer nu i ett första steg det tomma rummet utanför 10:an rengöras och inredas som cykelrum. Resterande rum kommer att inventeras och en plan upprättas utifrån behov för hur de lämpligen ska inredas med hyllor och krokar. Kom gärna med idéer och förslag till sven.h.eklof@gmail.com. Styrelsen tar sedan ställning.

Gårds-och städdag 6 maj.
Boka redan nu in i almanackan söndag 6 maj för Gårds- och städdag.

Föreningsstämma 12 juni 2018 kl 18.30.
Föreningsstämman i vår blir sent förlagd, på grund av svårigheter att finna ledig lokal. Som vanligt i Årsta Folkets hus – biografen.

Nästa sammanträden i styrelsen.
Styrelsen sammanträder den 16 jan, 20 febr, 13 mars, 17 april och 16 maj.