Nyheter från styrelsen 26 maj 2017

Info om Nya Säkerhetsdörrar, Fasadfelsåtgärder försenade, Resultat avTV-enkät mm

Analoga TV:n svart.
Vi hoppas detta fixas nu på måndag den 29 maj. Vi beklagar driftstoppet.

Nya säkerhetsdörrar.
Här kommer lite information om bytet av din/er säkerhetsdörr. 

Företaget SECOR sköter hela kontakten med er och bokar tid för bytet.

Så snart bytet är genomfört så måste du/ni som lägenhetsinnehavare kontrollera dörren och montaget. Om det är något som är fel eller om ni inte är nöjda kontaktar ni snarast SECOR. Om det skulle vara så att ni inte kommer överens med SECOR kontaktar ni Nathalie Bothén i styrelsen nathaliebothen@hotmail.com

När bytet är genomfört och ni är nöjda kontaktar ni snarast Nathalie även då. Berättar vilken lägenhet det gäller och ert namn. Föreningen kommer då att göra en exteriör avsyn av dörr och montage.

Styrelsen kommer därefter att sända en faktura till er enligt tidigare avtal.

Cykelförråd byggs.
En del har undrat varför det är utstakat på baksidan av 5:an.  Svaret är att på denna plats planerar vi att bygga det cykelförråd Föreningsstämman 2016 beslutade om. Byggstart planeras till augusti.

Fönster och fasadfel.
På grund av sjukdom hos den entreprenör som ska göra arbetet med fönsterblecken är arbetet försenat. Oklart hur länge tyvärr.

Föreningen på Facebook.
I Facebook-gruppen sker mycket trevligt och intressant. Se till att även du blir medlem.
”Brf Skälderviken” är namnet på gruppen.

TV-enkät.
Nästa 50 medlemmar har besvarat enkäten och det visar sig att det är minst 30 som använder lösningen och att fler är intresserade om kvaliteten höjs om det blir en digital signal. Styrelsen återkommer säkerligen med en uppföljande enkät, när vi vet mer om kommande teknik och kostnader.