Uppdatering i vad som händer i Com Hem-erbjudandet.

Man har den 30 nov bytt TV-signalen i koaxialkabeln från AT-tjänst till Com Hem. För den som vill se TV via den kabeln måste man göra en ny automatisk kanalsökning via fjärrkontrollen till TVn.

Tyvärr levereras dock inte alla de analoga signaler som varit lovade – endast 8 st.
För de som vill ha hela det utlovade kanalutbudet kan man istället få det levererat digitalt. Man måste då via Com Hems kundtjänst rekvirera en TV-box, som man får gratis hemsänd. Via denna kan man därefter under 6 månader se de utlovade kanalerna digitalt. Därefter kan tänkas att man går tillbaka till analoga signaler med hela utbudet och boxen måste då eventuellt returneras.

Bredbandsuppkopplingen.
Det som hittills är gjort påverkar INTE bredbandslösningen som vi idag har via Zitius nätverk. Och kommer inte heller att göra detta framöver. Man kan alltså behålla det man har idag och fortsätta betala för detta.

Däremot kommer Com Hem att under december besöka varje lägenhet för att montera uttag och installera en router som gör det möjligt att som alternativ kostnadsfritt använda Com Hems bredband 100/10 och IP-telefoni Bas. Alla boende ska enligt information i ett särskilt utskick kontakta Com Hems kundtjänst för att teckna ett personligt kostnadsfritt konto. Man kan också göra tillägg med fler TV-kanaler eller ökad bandbredd om man så vill och mot en avgift.

Räkna inte med att denna leverans är stabil förrän an bit in på nästa år. Säg inte upp era gamla abonnemang för tidigt!

OBS! Det är inte valfritt att installera detta! Alla är tvungna att göra dessa installationer i bostaden oavsett om man avser att nyttja dem! De är en del av bostadens utrustning och bidrar till att öka dess värde.

Vi pressar på för att snarast få ett schema när man avser att besöka respektive lägenhet.

Ta således snarast kontakt med Com Hem Kundservice på telefon 0775-17 17 20, med öppettider vardagar 8.00-21.00 och helger 9.00-18.00.
Gör avtal om bredband och ev IP-telefoni.
Beställ en digital TV-box.

Styrelsen gm Jan Kemvall och Sven Eklöf